Inja Zalta
Sladoledi

Frozen yogurt

Najlažji med lahkimi

Frozen yogurt je sladica z izjemno nizko kalorično vrednostjo, saj 100-gramska porcija vsebuje samo 59 Kcal. Izdelujemo ga iz lastno proizvedenega jogurta, iz mleka slovenskega porekla, brez GSO. Ne vsebuje umetnih dodatkov, barvil, arom ali konzervansov. Je 100-odstotno naraven in brez kristalnega sladkorja. Obogatite ga lahko s svežim sadjem ali različnimi posipi – od klasičnih do praženih zdrobljenih oreščkov, čokoladnih in pisanih mrvic, karamelnih koščkov in drugih drobnih užitkov.  

 

Mlečni sladoledi

Bogastvo mlečnih okusov

Mlečne sladolede izdelujemo ročno, iz mleka slovenskega porekla, brez GSO. Ne vsebujejo umetnih barvil in konzervansov. Na voljo najslajši klasični okusi, kot so mlečni cvet, temna čokolada, piškotek, karamela …, in izbrane sladoledne poezije – jabolčni štrudelj, bourbonska vanilija, cappuccino (infuzija iz zrn), super premium spirulina in bio pistacija bronte d.o.p.  Osvežite se lahko tudi s točenim sladoledom z okusom vanilje ali čokolade, ki ga dopolnite z najljubšim posipom – zdrobljenimi oreščki, čokoladnimi koščki, pisanimi mrvicami …

 

Veganski sladoledi

Užitek brez mleka

Veganski sladoledi Omnjom so izdelani brez mleka, iz povsem naravnih sestavin. Ne vsebujejo glutena, bogat kremast okus pa dosegamo brez umetnih barvil in arom. V pestri ponudbi imamo 100-odstotne sadne okuse, kot so melona, mango, borovnica, hruška viljamovka, bio limona, jagoda meta …,  super premium okusa fige in gozdnih jagod, vegansko temno čokolado ter bio lešnik piemonte. Določeni okusi so brez kristalnega sladkorja, slajeni z naravnim sladilom Sukrin, nekateri pa obogateni tudi z riževim ali sojinim mlekom. 

Sladoledne lučke

Sladkanje na palčki

Sladoledne lučke Omnjom izdelujemo ročno, brez umetnih barvil, arom in konzervansov. Oblite so z različnimi oblivi, da je sladkanje še bolj pestro. Med lučkami klasičnih oblik lahko izbirate med mlečnimi okusi, iz mleka slovenskega porekla, brez GSO, in 100-odstotno sadnimi okusi brez laktoze. Lučke posebnih oblik so še posebej priljubljene med otroci, izdelane pa so na mlečni osnovi, iz mleka slovenskega porekla, brez GSO.

Galerija